Dátum: 2024 április 23. (kedd) | Béla

hírek

VAGY NYERÜNK, VAGY TANULUNK

Utánpótlás 2020-12-16

A múlt heti forduló mérkőzésein érződött a közeledő év vége. Az edzők elmondása szerint sok hiba, gyenge teljesítmény jellemezte a lila-fehér jégkorong-utánpótlás nagy részét. Kivétel ez alól az U18-as és az U8-as csapat, esetükben a trénerek dinamikus, felszabadult játékról is beszámolhattak.

U21

MAC Budapest - UTE 6:1

Kovács Viktor (UTE):  Nem erre számítottam, de gyenge teljesítményt nyújtottunk idegenben, nem lehetünk elégedettek. Az öltözőben van egy mottónk a falon, ami azt mondja, hogy “vagy nyerünk, vagy tanulunk!”. Ebből a mérkőzésből tanultunk, dolgozunk tovább, hogy kijavítsuk a hibáinkat!.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  4. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U18

UTE – Vasas SC: 5:2

UTE – Ifj. Ocskay Gábor JA  3:4

Mihály Jenő (UTE):  A múlt héten a Vasassal és a Fehérvár csapatával mérkőztünk meg. A korábbi Vasas elleni összecsapás nem úgy sikerült ahogy elterveztük, de a mostani győzelem kárpótolt bennünket. A kipattanó korongokra jól érkeztünk, három gólt lőttünk ezekből a helyzetekből. A kapuk előtt hatékonyak voltunk, így sikerült megnyernünk a mérkőzést. A Fehérvár ellen ott folytattuk, ahol a Vasas ellen abbahagytuk. A mérkőzésen energikusan hokiztunk, nem bonyolítottuk túl a koronggal való játékot. Sajnos kaptunk olyan kiállításokat, melyek elkerülhetők lettek volna, tanulnunk kell az elkövetett hibákból. 


Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és  ITT

U16 A

UTE – Ifj. Ocskay Gábor JA 2:8

Szongoth Kristóf (UTE): Sok hiba, kimaradt helyzetek - ez jellemezte a meccsünket. Az ellenfél jobban koncentrált, jobban élt a lehetőségeivel. 38-39-es kapura lövés mellett sikerült nagyarányú vereséget szenvednünk. Okosabbnak kell lennünk, tanulnunk kell a hibáinkból.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U16 B

UTE – SZJA 8:1

Szongoth Kristóf (UTE): A vasárnapi szoros meccshez képest nagyon sima meccset játszottunk, jól korcsolyáztunk, támadtuk a kaput, nagyarányú győzelmet arattunk. Az ellenfélen látszódott, hogy harmadik nap a harmadik bajnoki mérkőzést játszák, így sokkal kevesebb ellenállást fejtettek ki. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U8

SZUPER MINI torna – Óbuda

Keszthelyi Miklós (UTE): A  járvány miatt csak négy csapatos tornákat rendeznek, és mivel mindig többszörös a túljelentkezés, kincs, ha elfogadják valahova a nevezésünket. Ezen a hétvégén kincset találtunk, amit a gyerekek örömjátékkal háláltak meg. Nagyon jó formába lendültek év végére, fesztelenül, felszabadultan játszottak. Úgy látszik, a zárt kapus tornák hasznosabbak a gyerekek fejlődése szempontjából ebben a korosztályban, ami a játékukon is meglátszik.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.08.18. UTE - HK Levice című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41