Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

PIHENŐ ELŐTT

Utánpótlás 2020-12-24

Remek bajnoki mérkőzések, elégedett edzők – ez jellemezte a bajnokság karácsony előtti hétvégéjét. A nagyobb csapatoknál válogatott szünet volt, sokan ezt a hetet piros-fehér-zöld mezben töltötték a jégen.

Válogatott játékosaink:

U20 -  Monostori Tamás, Banga Nándor
U18 -  Papp Áron , Balázsi Márton
U17 -  Sántha Botond 
U16 -  Polónyi Kristóf , Szabó Rácz Maxim , Takács Bálint , Laskawy Ferenc 
U15 -  Rácz Gergő, Abonyi Trisztán, Kovács Máté, Mátyás Máté, Laskawy Ferenc, Ladnyik Zsombor, Almás Zétény, Mester Máté, Nagy András

 

U16 A

UTE – DAB 10:1

Szongoth Kristóf (UTE): Kijavítottuk a Dunaújváros elleni korábbi kisiklásunkat, a meccs elejétől gólratörően játszottunk. Sokat lőttünk kapura (50-32), végig nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet, ami a végeredményben is meglátszik. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  1. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 B

Lehel HC – UTE 4:3

Árkovics Bálint (UTE): Jó kis oda-vissza mérkőzés volt. Amiket az edzések során gyakoroltunk, azokat viszontláttuk az összecsapás során. Sokat tudunk tanulni belőle főleg úgy, hogy hosszabbításig vittük a mérkőzést. Jól zártuk a naptári évet ezzel a mérkőzéssel.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 A

UTE – KMH SE Knights 3:2

Sommer Tamás (UTE): A hétvégi összecsapás után úgy látom jól fog jönni a karácsonyi pihenő a gyerekeknek, mert egyre szétszórtabbak fejben. Nem mennek úgy a lábak, pontatlanok a passzok, de ezeket már edzésen is tapasztaltuk. Szerencsére ez nem befolyásolta az eredményt, és a meccs nagy részét a mi akaratunk irányította. Sajnos a befejezések pontatlanra sikeredtek. Remélem mindenki feltöltődik az ünnepek alatt, hiszen január 2-án újra pályára lépünk.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

Ifj. Ocskay Gábor JA - UTE 2:10

Zalavári Bence (UTE): Megköszöntem a srácoknak a meccset, nagyon szépen zártuk a naptári évet. Nem azért mert tíz gólt lőttünk, hanem ahogyan lőttünk azokat. Egyre kreatívabbak a gyerekek a játék során, ami azért jó, mert ezt nem tudjuk nekik konkrétan megtanítani, csak mankókat tudunk adni, hogy észrevegyenek bizonyos szituációkat. Mi egyre többször észrevesszük ezeket.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE – Vasas SC

Markó István (UTE):  Mivel itt az iskolaszünet, így a Vasas ellen mindenki felszabadultan játszhatott. A mérkőzés során - bizonyos alapelveket betartva - nem ragaszkodtam semmilyen bonyolultabb taktikai elemhez. Kreativitásra, a hokis gólokra és a kapu előtti területre fókuszáltunk. A támadó harmadban erőteljesek voltunk, és az egy-egy elleni párharcokat rendre megnyertük. Több fiatalabb játékos is lehetőséget kapott, akik egyből egy rangadóba csöppentek, de úgy gondolom egész jól teljesítettek küzdelemben. A helyezkedésen még sokat kell dolgoznunk, és tudniuk kell, hogy a korong nélküli játékos szerepe mennyire fontos a hokiban. Gratulálok a csapatnak, remek évzáró mérkőzés volt.

 

U12 Sárga

Vasas SC - UTE

Gáspár Soma (UTE): Az év utolsó mérkőzésén a Vasas csapatával mérhettük össze tudásunkat. Egy nagyon küzdős ellenféllel játszottunk. Úgy gondolom, hogy ezek a pörgős mérkőzések visznek minket előre, és ezekből tudunk a legtöbbet tanulni.

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.10. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41