Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

NEM SIKERÜLT A BRAVÚR

Utánpótlás 2021-02-16

U14 A

UTE – MAC 3:9

Sommer Tamás (UTE): Már az első percben nagy nyomást helyezett ránk az ellenfél. Szerencsére összeszedettek voltunk a védekező harmadban, így gyors ellentámadásokat vezetve a mérkőzés feléig két gólos előnyünk volt. Sajnos a második harmad végére elfáradtunk fejben, és sok hibát követtünk el, ezek pedig megbosszulták magukat. Most mindenképp arra kell törekednünk, hogy a további mérkőzéseken hatvan percig tudjunk koncentráltan jégkorongozni.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

MAC - UTE 2:1

Egerszegi Titánok – UTE 7:2

Zalavári Bence (UTE): Mindkét nap játszottunk a hétvégén. Tanulva a legutóbbi mérkőzésből, megbeszéltük, hogy a szezon legpozitívabb hozzáállásával lépünk jégre szombaton egymást segítve, és keményen megharcolunk minden korongért. Az első harmadban kicsit álmosan kezdtünk, kaptunk is két elkerülhető gólt. A másik két harmadban viszont láttam azt amit kértem, a srácok csúsztak-másztak, keményen harcoltak egymásért. Megérdemeltük volna az egyenlítést a végén, de sajnos nem jött össze. Vasárnap azt tűztük ki célul, hogy onnan folytatjuk, ahol befejeztük szombaton. Sajnos ezt csak egy nagyon rövid periódus erejéig láttam, érthető módon nagy falat volt a gyerekeknek ez a hétvége a két meccsel és a hosszú utazással. Kemény időszak előtt állunk, heti két mérkőzéssel, de ki fogunk mászni a gödörből.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U12 Kék

UTE - Ajka

Markó István (UTE):  Először is kiemelném, hogy egy gyönyörű új csarnokba érkeztünk, ahol öröm volt játszani. Vártuk már nagyon ezt a mérkőzést, hiszen jókat hallottunk az ajkai csapatról. A mérkőzésbe a gyerekek nagyon jól álltak bele, az első két harmad kiemelkedően jól sikerült, domináltunk és a támadó harmadban tartottuk a korongot. Sajnos az utolsó játékrész értékelhetetlen volt, így az első két harmadból tudunk építkezni és tanulni. 

 

U10 

MINI KÉK torna –  Tüskesátor

Keszthelyi Miklós (UTE): Lila csapatunk nevezését fogadták a szombati mini kék fordulóra. A sorsolás alapján egy közepesen erős tornára számítottunk, de meglepetésünkre beleszaladtunk egy jóformában érkező csapatba, aki helyben hagyott minket. Ezt leszámítva szép és okos játékot láthatunk a gyerekektől.

MINI KÉK torna –  UTE

Keszthelyi Miklós (UTE): A fehér csapatunk ebben a szezonban most már másodszor rendezett hazai tornát. Szemlátomást "elfáradtak" a csapatok, mert ami eddig nem volt jellemző, nem volt elég jelentkező a tornára, így a másik csapatunk is tudott indulni. A fehér csapat helyenként szép és gólerős játékkal sikerrel abszolválta mind a négy mérkőzését, sajnos ez a lila csapatról most ezen a tornán nem volt elmondható.

U8

SZUPER MINI KÉK torna – UTE

Keszthelyi Miklós (UTE): Az U8-as kék csapatunk is már a második hazai tornáját rendezte, és itt is elég nehezen jött össze a négy csapat, mint ahogy a gyerekek is picit nehezebben rázódtak bele a tornába. A második mérkőzéstől a szokott jó játékkal sikerült az ellenfelek felé kerekedni, és vissza is tudtunk vágni az első meccses kisiklásért is.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.15. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41