Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

MÁR TÉNYLEG VÉGE

Utánpótlás 2021-04-14

Befejezte bajnoki szereplését a kölyök B-csapat is. Utolsó mérkőzésüket a csoportelsőségért játszották, és ezt az akadályt (is) sikeresen vették a fiatalok. A győzelemnek köszönhetően megszerezték a bajnokságban a számukra elérhető legjobb helyet. A minis korosztály is tornával, valamint egy bronzéremmel búcsúzott a hokis szezontól. 

 

U14 B

UTE – Egerszegi Titánok: 8:3

Zalavári Bence (UTE): Nagyon jó érzés, mikor egy csapat végigdolgozza a szezont, és az utolsó meccsre összeáll minden. Jól játszottunk, egytől-egyig mindenki kiadott magából mindent, és nagyon akartak a gyerekek. Nem szoktam eredményről beszélni, mert ebben a korosztályban nem ezen van a hangsúly, de azt gondolom most meg kell említeni, az utolsó győzelemmel megnyertük ezt a kiegyensúlyozott csoportot. A srácoknak mindig fontos, hogy nyerjenek, és meg is kell tanulniuk nyerni, de nagyon fontos, hogy ez nem mehet a tanulás rovására. Külön öröm, hogy úgy tudtunk eredményesek lenni, hogy egész szezonban mindenki ugyanannyi lehetőséget kapott. Sokat fejlődtünk technikailag és mentálisan is. Jó volt ünnepléssel zárni a szezont, megérdemelték a gyerekek, sokat tettek érte.


A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U10 - I. Érd Kupa 3. hely

Keszthelyi Miklós (UTE): Idén rendezték meg először az érdiek a miniben szezonzáró kupájukat.

Sajnos a járványhelyzet miatt több csapat nem tudott eljönni, és a szülők sem lehettek a lelátón. Ennek ellenére a torna nagyon színvonalas volt, és méltóképp zárta az idei „csonka” szezont.

Kicsit rendhagyó volt a szervezés, mert két torna volt egyben. Egy délelőtt, egy délután. Egyik 3-3 ellen, másik 4-4 ellen. Szerencsére nekünk ebben az évjáratban erős a keretünk, így részt tudtunk venni egy csapat néven két csapattal, úgyhogy megfeleztük a tornát. Ezt egyeztettük előre a szervezővel, később kiderült, ez a többi csapatnál erős ellenszenvet váltott ki.

Hosszú évek óta a jégkorong szövetség stratégiája, hogy ezen korosztálynál nem számolják az eredményt, így egy ilyen torna a gyerekeknek felüdülés. Véleményem szerint álszentség nem jegyezni az eredményeket, hisz úgyis mindenki számolja, mert ezért sportol, hogy nyerjen.

Tíz mérkőzést vívtunk, rengeteg körbeverés volt, melyből sajnos a végelszámolásnál mi jöttünk ki rosszabbul, ezért a hat csapatból a 3. helyen végeztünk.

A gyerekek jól érezték magukat, én is megdicsértem őket, mert a játék képe alapján fölé nőttünk az ellenfeleknek, csak hát ezt a csapatsportot is eredményre játszák...

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

20212.02.09. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41