Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

JÓL ZÁRT AZ U21

Utánpótlás 2021-02-02

A juniorok az alapszakasz utolsó mérkőzésén győztek a MAC ellen, míg az ifik mindkét meccsükön megszerezték a három pontot. A legkisebbek pedig egy bosszantó kommunikációs zavar miatt kétszer mentek el ugyanarra a tornára, így edzőjük szerint kissé enerváltabban játszottak. A negyedik hét összefoglalója….

 

U21

MAC Budapest  - UTE 3:5

Kovács Viktor (UTE):  Utolsó alapszakasz mérkőzésünket játszottuk a MAC csapatával. Sajnos a mérkőzésen látszott a tét nélküliség, nem volt nagy az iram, álmosan kezdtünk, utána pedig már nagyon nagy energiát kellett mozgósítanunk a győzelem érdekében. A sikernek örülünk, de most már erősen koncentrálunk a következő edzéseinkre, mert sokat kell még gyakoroljunk a rájátszás előtt.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U18

 Vasas SC - UTE 0:5

UTE – MAC Budapest 2:1

Mihály Jenő (UTE): Az elmúlt hét mérlege: két meccs, két győzelem. A Vasas ellen gyengébben kezdtünk mint szerettünk volna, de a második harmadtól sikerült több fokozattal feljebb kapcsolni, és megvalósítani a terveinket. A góljaink önbizalmat adtak, míg az ellenfél magabiztossága ezáltal csökkent. Úgy érzem a mérkőzés egészén a mi akaratunk érvényesült, és sok jó teljesítményt láttunk a játékosoktól. Egységesen mozogtunk, támadásban és védekezésben is megérdemelten nyertünk. A MAC ellen próbáltuk a lehető legtöbbet megtartani abból, ami a Vasas ellen jól működött, ez többnyire sikerültek. Azonban voltak a mérkőzésnek olyan részei, amikor a játékosok nem voltak a helyükön, ezzel megnehezítve saját dolgukat. Amint javítottuk ezeket a hibákat, és ismét tartottuk magunkat a terveinkhez, a kemény, összpontosított munkának meglett az eredménye, így tudtunk nyerni.

 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U16 A

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 3:1

Szongoth Kristóf (UTE): Jól álltunk meccsbe, sok energiával játszottunk. Sajnos két nagy hiba elég volt, hogy gólt kapjunk. Erősek voltunk, mentünk tovább, de semmi sem akart bemenni. Nem érdemeltünk vereséget, de meg kell tanulnunk nagyobb százalékban kihasználni a helyzeteinket.

 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  4. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 B

MAC Budapest – UTE 0:1

UTE – Ifj. Ocskay Gábor JA 4:1

Árkovics Bálint (UTE): Jó visszajelzés számunkra, hogy jó ellenfelekkel szemben is meg tudjuk állni a helyünket, és használjuk a tanult elemeket. Jó hét volt, sokat dolgoztunk, meg is lett az eredménye, ebből kell merítenünk és építkeznünk a következő időszakban.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  1. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U14 A

UTE – DVTK 9:2

Sommer Tamás (UTE):  Két hete nem játszottunk mérkőzést, ez látszódott is az első harmad eredményén. Pontatlanul hokiztunk nagyon sokszor. A második és harmadik játékrészben javult a játékunk, de sok ajándék korongot adtunk az ellenfélnek. Az eredménnyel abszolút elégedett vagyok, és a pályán mutatott játék képe is kezd szépen összeállni, viszont a passzaink minősége még finomhangolást igényel.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

HC Kiskőrös Spartak - UTE 3:1

Zalavári Bence (UTE): Vannak meccsek amikor az edző értetlenül áll a padon, nem érti mi, miért történik a jégen. Ez sajnos ilyen volt. Úgy játszottunk, mint akiket hátulról rángatnak kötéllel, semmi sebességünk nem volt. Részben értem miért lehetett ez, hiszen nem először fordult elő a szezonban, hogy kéthetes szünet után játszottunk újra, mert így írták ki a bajnokságot. A gyerekek teljesen kiesnek a ritmusból, úgy mennek fel ilyenkor a jégre, mintha az első meccsünk lenne a szezonban. De nem szeretjük a kifogásokat, a következő héten szerencsére javíthatunk a teljesítményünkön.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

Ifj. Ocskay Gábor JA - UTE

Markó István (UTE):  A meccsről több meghatározó játékosunk is hiányzott, ennek ellenére a mérkőzés végig kiegyenlített volt, több helyzetet is kialakítottunk, csak sajnos a befejezés nem működött. A meccsen több játékos nem a megfelelő területeken korcsolyázott az adott cseréjében, így kizárták magukat a játékból. A következő bajnoki mérkőzésen tudunk majd javítani. 

 

U12 Sárga

UTE – PHC Farkasok

Gáspár Soma (UTE): A hazai mérkőzés során lehetőséget tudtunk adni négy minis játékosnak is. Az első harmadban sajnos megint elég enerváltan kezdtünk, de a szünet után sikerült jobban folytatnunk a meccset. A küzdési szintünkön van még mit javítani, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ez is rendben lesz.

 

U8

SZUPER MINI kék torna – Óbuda

Keszthelyi Miklós (UTE): Kétszer mentünk egy tornára - Történt ugyanis, hogy az MJSZ honlapján a hét elején még 11 órás kezdés szerepelt, de valószínűleg ez hétközben változott, melyről az UTE nem kapott értesítést, így értetlenül álltunk két órával a kezdés előtt az üres csarnokban. Nem nagyon volt mit tenni, visszamentünk az új időpontra. 27 évnyi edzősködés alatt még nem fordult ilyen elő velem, remélem nem is lesz több, mert sajnos a gyerekek játékán meglátszott a kis időeltolódás. Nem így terveztük, ám becsületükre legyen mondva igyekeztek, de látszott, hogy jó pár srác nincs ott fejben. Azt, hogy ez akkor is így lett volna, ha az eredeti időben van a torna nem tudhatjuk és nem is fogom A gyengébb játékot nem akarom erre a félreértésre fogni, de azt nem hinném, hogy hirtelen mindenki formahanyatláson esett át pár nap alatt. Tanultunk belőle, és ezt is kipróbáltuk.

Fotó: Szűcs Attila/MJSZ

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.29. UTE - BJAHC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41