Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

Győzelemmel kezdett U20-as és U18-as csapatunk is a bajnokságban!

Utánpótlás 2018-09-04

Múlt hétvégén, szombaton és vasárnap hazai környezetben kezdte meg két utánpótlás csapatunk a 2018/2019-es bajnokságot.

Elsőként szombaton délután U18-as együttesünk lépett jégre a Megyeri Úti Jégcsarnokban, ahol az ellenfél a Győri NEMAK-DANA ETO HC csapata volt. A találkozó első …. második percétől kezdve nem volt kérdés, hogy melyik gárda lesz a győztese az összecsapásnak, hiszen nyolc perc leforgása alatt már 2:0-ra vezettünk, majd a második harmad második percében már 3:0 állt az eredményjelzőn. Az utolsó játékrészben hat perc alatt még három gólt értünk el, így az 54. percben már kialakult a 6:0-s végeredmény. A mérkőzés legeredményesebb játékosai Birke Attila volt, aki öt pontot érte el, ebből négy gól volt. A találkozó jegyzőkönyvét ITT lehet megtekinteni.

Egy nappal később, vasárnap U20-as együttesünk is megkezdte a szereplését a bajnokságban. Első ellenfelünk a Hokiklub Budapest/DVTK közös csapata volt. Akárcsak a „fiatalabbaknál”, úgy itt is az első harmadban már kétgólos vezetésre tettünk szert, majd a második periódusban négy gólt is láthattak a kilátogatók, amiből az egyik vendégtalálat volt, így már 5:1-re vezettünk negyven perc játék után. Az utolsó játékrész második felében még sikerült két góllal megterhelni a vendégcsapatot, így kialakítva a 7:1-es végeredményt. Itt a legeredményesebb játékos Carl Mansson volt, aki szintén öt pontot ért el (három gól, két gólpassz). Két – a felnőtt keretben is bemutatkozott – játékosunk is pályára lépett a mérkőzésen. Szalma Zsolt három gólpasszal, Pokornyi Dávid két góllal segítette a csapatot a győzelemhez. A találkozó jegyzőkönyvét ITT lehet megtekinteni.

A folytatásban először U20-as csapatunk lép újra pályára. Ez a mérkőzés most szerdán, szeptember 5-én, 17:35 órakor kezdődik a Megyeri Úti Jégcsarnokban. Ellenfelünk a Vasas csapata lesz. U18-as együttesünk szombaton, szeptember 8-án, 17:30 órai kezdettel fog játszani a Kisstadionban a MAC Budapest vendégeként.

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.23. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41