Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

FTC-UTE 0:11

Utánpótlás 2021-01-13

Nagy arányú győzelmet aratott U14/A csapatunk a Ferencváros ellen, és remekül kezdte az évet az UTE többi utánpótlás csapata is. Az ifik fehérvári vereségük után szoros meccsen szépítettek, a többiek mindannyian győzelemmel zárták a bajnokság első heti fordulóját.

U21

DVTK – UTE 1:5

UTE – MAC 4:2

Kovács Viktor (UTE):  Miskolcon nem kezdtük jól a mérkőzést, de szerencsére tudtunk váltani, így a végén magabiztos győzelmet arattunk egy erős ellenféllel szemben. Hazai jégen a MAC csapatát fogadtuk, az egész mérkőzésről elmondható, hogy nem játszottunk jól, de jobban akartuk a győzelmet az ellenfélnél, így eredményesek tudtunk lenni, amiért nagyon meg kellett dolgoznunk.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U18

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 5:2

VASAS SC – UTE:2:3

Mihály Jenő (UTE): Szombaton a Vasas csapata ellen léptünk jégre. A mérkőzés eleje úgy alakult, ahogy elterveztük és szerettük volna, mi irányítottunk, és mi lőttük az első gólt is. Egy korongbedobás után figyelmetlenségből gólt kaptunk, de szerencsére tartottuk a meccstervet és egészen a végéig próbáltuk a kitűzött célokat elérni. Elégedettek voltunk a gárdával, sok helyzetet alakítottak ki a srácok végig, nem ingott meg a csapat egy pillanatra sem. 

 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

U16 A

Debreceni Hokiklub – UTE 1:4

Szongoth Kristóf (UTE): Jól kezdtük a mérkőzést, aztán kicsit könnyelművé vált a játékunk. Sokat voltunk az ellenfél harmadában, több helyzetet kellett volna kialakítanunk a több gól érdekében. Ezzel együtt megérdemelten győztünk.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U16 8:3

UTE – Lehel SC

Árkovics Bálint (UTE): Tudtam, hogy jó meccset fogunk játszani, és ez így is alakult. Jól álltunk bele a mérkőzésbe, éhesek voltunk arra, hogy játszunk egy egy pörgős derbit. Jó kis oda-vissza összecsapás volt, jókor szereztük a góljainkat. Fegyelmezetten védekeztünk és a megbeszéltekhez tartottuk magunkat.  Az eddigi legjobb mérkőzésünk volt a szezon folyamán, gratulálok a srácoknak.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U14 A

FTC – UTE 0:11

Sommer Tamás (UTE): Jó formánkat megtartva játszottuk végig  meccset. Gyors cseréink folyamatos nyomás alatt tartották az ellenfelet. Egy-két kiugrással veszélyeztették a kapunkat, de jól kezeltük az adódó szituációkat, így nem lett komolyabb baj belőlük.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U10 

MINI Kék torna – Óbuda 

Keszthelyi Miklós (UTE): A gyerekek a téli szünetben 11 edzésen vettek részt, ezért a teljes elmúlt hetet megkapták pihenőnek. Jó döntésnek bizonyult, bár a torna elején még csikorogtak a fogaskerekek, de később beindult a gépezet, és szebbnél szebb támadások, gólok születtek. Többször mondtam már, de azt gondolom nem lehet elégszer, jó ilyen csapat edzőjének lenni.   

U8

MINI SÁRGA torna – Székesfehérvár

Nagy Attila (UTE): A négy csapat részvételével megrendezett torna első mérkőzésén látszott, hogy rég voltak versenyen a gyerekek. Aztán szépen felvették a ritmust, sokat korcsolyáztak, ügyesen mozogtak a jégen. Vidáman, jókedvűen fejeztük be a meccseket.  

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41