Dátum: 2024 május 3. (péntek) | Tímea, Irma

hírek

FELMÉRÉS A PRE-AKADÉMIÁN

Utánpótlás 2024-04-06

Az UTE még nem akadémiai szinten edződő játékosainak a héten az évnek ebben a szakaszában szokásos jeges felmérést tartottak. A jégkorongszakosztály utánpótlásának tesztelésében a teljes edzői team részt vett.

"Leültünk a kollégákkal és átbeszéltük, hogy több fronton is felmérjük a játékosainakat." - mondta Baróti Zsolt, az UTE jégkorongszakosztályának utánpótlás koordinátora. - Negyedévente elkészítjük a serdülési indexet, ahol magasságot, ülőmagasságot és a karok fesztávolságát mérjük. Száraz felmérést május első hetében, június közepén, augusztus elején és december végén végzünk, jeges felmérést pedig általában ilyenkor áprilisban és augusztus végén szoktunk."

A jeges felmérésen szinte a legkisebbektől egészen az U16-os korosztályig ügyességi, korongkezelési és gyorsasági feladatokat kellett megoldaniuk a játékosoknak, akik koncentráltan, nagyon jó hozzállással oldották meg a feladatokat. 

"Nemcsak a gyerekekkel vagyok elégedett, hanem a stáb tagjaival is, akik nagy alázattal hajtották végre a feladatokat. Köszönöm Váradi Csaba, Pék György, Soltó Csaba, Virág Csaba, Markó István, Godó Dániel, Szlama Dániel és Kaposi József munkáját."

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.28. UTE - Fehérvár című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41