Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

EZÜSTÉRMES LETT SERDÜLŐ CSAPATUNK

Utánpótlás 2021-04-01

Junior és ifi csapataink is a dobogóért vívták párharcukat az elmúlt héten, bár remek játékkal ugyan, de alulmaradtak ellenfeleikkel szemben. A serdülők A-csapata színvonalas és szoros döntőt játszott a székesfehérváriak ellen, és ezüstéremmel zárta a bajnokságot. A kölyök A-csapat bronzérmes lett, az U16-os és U14-es B-csapataink győzelemmel meneteltek tovább a bajnokságban, az U12-esek pedig bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe. 

 

U21

Vasas SC - UTE 8:1

UTE – Vasas SC 3:6

Kovács Viktor (UTE):  Élet-halál mérkőzést játszottunk a Vasas csapatával hazai jégen, mivel a három győztes meccsig tartó Bronz-szériában 2:0-ra vezettek. Jól kezdtünk a mérkőzést, nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre és ezáltal vezetést is tudtunk szerezni, de sajnos 3:1-es állásnál nem játszottunk úgy, ahogy kellett volna. Sokat hibáztunk, nem voltunk felelősségteljesek a koronggal és mellé jöttek még a kiállítások is. Gratulálunk a Vasas csapatának!

 

Magyar Bajnokság: 4. hely

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U18

Debreceni Hoki Klub – UTE 2:4

UTE – Debreceni Hoki Klub 3:4

Mihály Jenő (UTE): Jó párharchoz két jó csapat kell. Az első két meccset a Debrecen nyerte, a következő kettőt nekünk sikerült, így egy nagyon izgalmas, de kiegyenlített küzdelem volt, melyet a statisztika is alátámaszt. Mérkőzésről mérkőzésre mindkét csapat részéről megjelentek új taktikai elemek, melyeket a másik csapatnak mindig le kellett reagálni. A végjátékban a Debrecen csapata frissebb volt, talán ez döntötte el a párharcot. Bármelyik csapat megérdemelte volna az érmet. Gratulálunk a Debrecennek!

 

Magyar Bajnokság: 4.hely

 

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U16 A

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 2:1

UTE – Ifj. Ocskay Gábor JA 2:5

Szongoth Kristóf (UTE): Sajnos a döntő második meccsén is hátrányba kerültünk, és megint nekünk kellett rohannunk az eredmény után. Ebben a szezonban ez mindig így történt az IOGJA ellen. Szerettünk volna most mi vezetést szerezni, mert ez megnyugtatott volna minket, és talán tudtuk volna hokizni a mi játékunkat. Úgy érzem, a valós tudásunk 80%-át tudtuk hozni, ami nem elég. Az IOGJA magabiztosabb volt ezeken a meccseken, gratulálok nekik a bajnoki aranyhoz. A csapatomra nagyon büszke vagyok, néha engem is meglep, honnan indultunk, és hová jutottunk a szezon végére. Megérdemelten játszottunk döntőt. 

 

Magyar Bajnokság: 2. hely

 

U16 B

UTE B – OHA 3:6

UTE – MAC Budapest 2:1

Árkovics Bálint (UTE): Az elmúlt héten sok mérkőzést játszottunk, amihez nem voltunk hozzászokva. Ennek ellenére jól alakultak számunkra az összecsapások, a tanult dolgokat alkalmaztuk, és ezért volt jó a játékunk. Összességében jó szezont zártunk, egy pici hiányérzetünk azért van. Elégedettek lehetünk.

 

Jelenlegi állás a III. csoportban:  3. hely

(végső helyezés a körbeverések miatt a csoport utolsó mérkőzésének függvénye)

 

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U14 A

 

UTE – Vasas SC 6:2 

Vasas SC – UTE 5:10

Sommer Tamás (UTE): Csütörtökön megkezdtük a bronzéremért folyó csatát a Vasassal. Kicsit döcögve indult a szekér, sok helyzetet alakítottunk ki, de csak egyszer találtunk be. A második harmadban nagyon jól használtuk ki a helyzeteinket, amivel az ellenfél már nem tudott mit kezdeni a meccs végéig. Szombaton hasonló kezdést produkáltunk, mint csütörtökön. Sok lövés, egy gól. Sajnos a második harmadra egy kis pánik uralkodott el rajtunk a sok kimaradt helyzet miatt. Két gólos hátrányba kerültünk. Időkérés után, kicsit rendeződtek a fejek és visszajöttünk a meccsbe. Ledolgoztuk a hátrányunkat és átvettük a vezetést. Itt még tudott szépíteni az ellenfél, de 4-4 után már nem hagytunk esélyt arra, hogy szoros maradjon a mérkőzés. Nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre, két gólos hátrányból felállni nem egyszerű egy ilyen mérkőzésen, de nekik sikerült. Egész szezon alatt nagyon sok időt és energiát áldoztak a játékosok (és a szülők) ezért a sikerért. Köszönjük mindenkinek ezt a szezont! Élmény volt!

 

Magyar Bajnokság: 3. hely

 

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U14 B

MAC Budapest – UTE 5:6 

Zalavári Bence (UTE): Megint egy picit azt éreztem, hogy becsapjuk saját magunkat. Amikor azt csináltuk amit kell, nem volt esélye az ellenfélnek, viszont utána visszaálltunk, átadtuk a kezdeményezést és voltak nehéz pillanataink. El kell hinnünk végre, hogy 60 percen keresztül tudjuk csinálni a jó dolgokat.

 

Jelenlegi állás a II. csoportban:   3. hely

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE – DVTK 13:0

Markó István (UTE):  Nagyon várták már a srácok ezt a mérkőzést, ahol szinte ugyanaz volt a forgatókönyv mint az OHA ellen. Meg akartuk mutatni az igazi karakterünket, hiszen a bajnokság elején velük és a miskolciakkal is szoros eredményt játszottunk. Nagyon jól álltunk bele a mérkőzésbe, egy erős nyomással és folyamatos korong birtoklással végig uraltuk a mérkőzést, aminek meglett az eredménye. Az edzéseken gyakorolt elemek is beépültek az összecsapásba, ami egy plusz öröm az edzők számára. Gratulálok a csapatnak és várjuk a MAC elleni döntő mérkőzést. Azzal a MAC-cal aki a kölyök bajnokságban indult, tehát plusz motiváció.

 

U12 Sárga

UTE - Jégoroszlánok

Gáspár Soma (UTE): Utolsóként egy elmaradt mérkőzést pótoltunk a sárga bajnokságban. Ellenfelünk a Jégoroszlánok voltak. Szerencsére egész meccsen tudtuk azt a szintet hozni, ami elvárható az év utolsó bajnokiján. A srácok remekül zárták le ezt a szezont, és egy nagyon jó meccset tudtunk játszani. Méltó befejezése volt az évnek. 

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.10.29. DAB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41