Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

ÉV VÉGÉN SEM ÁLLT LE AZ UTÁNPÓTLÁS

Utánpótlás 2021-01-06

Az utánpótlás bajnokságokban szereplő csapataink többet pihenhettek a felnőtteknél az év utolsó két hetében. Az időszak lila-fehér szempontból felemásra sikeredett, győzelmek és szoros vereségek váltakoztak.

U21

UTE – IOGJA 1:4

Vasas SC – UTE 2:3

Kovács Viktor (UTE):  Annak ellenére, hogy közel dupla annyit lőttünk kapura, mint a Fehérvár csapata, az emberelőnyös támadójátékunk sikertelensége miatt elveszítettük a mérkőzést. Az év utolsó mérkőzésén a Vasas csapatával mérkőztünk, ahol az első harmadbeli játékunk a szezon lejobbjára sikerült. Jól korcsolyáztunk, jól mozgattuk a korongot, jó dolgokat csináltunk, de sajnos a helyzeteinket kihagytuk, így ahogy az lenni szokott, az első harmadot el is vesztettük. A második és harmadik játékrészben tudtuk tartani a nyomást az ellenfélen, akkor már a helyzeteinket is belőttük, így nyerni tudtunk. 

Jelenlegi állás a bajnokságban: 4. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U18

UTE – MAC Budapest 3:5

Mihály Jenő (UTE): Utolsó meccsünket az évben a MAC csapata ellen játszottuk. Az egész mérkőzésen rohantunk az eredmény után, amelynek oka, hogy a támadásokban körülményesek voltunk, egyénileg próbálkoztunk. A kapu előtt sokkal határozottabban kell játszanunk, és a sebességünket is növelni kell. 


Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 A

UTE – MAC Budapest A2 13:0

Sommer Tamás (UTE): A karácsonyi kikapcsolódás és pihenés jót tett a gyerekeknek. Lendületesen játszottunk végig, minden olyan apró részletet betartva, amit a meccs elején megbeszéltünk. Precízek voltak a befejezések, és az elvesztett korongokat is gyorsan visszaszereztük, ezzel még több támadási lehetőséget generáltunk. Hosszú hét vár ránk, hiszen szombattól számítva három mérkőzést lépünk jégre egy hét alatt. Remélem hasonló játékkal tudunk majd ezeken is hokizni.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

UTE – Ifj. Ocskay Gábor JA 3:2

Zalavári Bence (UTE): Az első harmadbeli játék tetszett, egyedül annyit hiányoltam, hogy nem voltunk elég veszélyesek a kapura. Megbeszéltük a szünetben, hogy jobban koncentrálunk a lövésekre. Ezzel teljes fordulatot vett a meccs, mindent próbáltunk egyedül megoldani, korcsolyázás nélkül, ami a lehető legrosszabb kombináció. A végén valahogy mégis megnyertük a meccset. Azt szokták mondani, a hoki egy igazságos játék, ezen a napon nem az volt….

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE – MAC Budapest

Markó István (UTE):  Magabiztos és energikus játékkal folyamatosan az ellenfelünk fölé kerekedtünk, és a korábbi Vasas mérkőzés után már a védekezésünk is rendben volt. Gratulálok a srácoknak, szépen zárták az évet.

 

U12 Sárga

UTE - Jégoroszlánok

Gáspár Soma (UTE):  A csapat méltóan kezdte meg az új naptári évet az érdi jégpályán, és jó hokit mutatva tudták végigjátszani a mérkőzést. A csapatjátékunk még hagy némi kívánnivalót, de ezt is egyre jobban kezdik érezni a srácok. Bátran kijelenthetem, hogy meccsről meccsre egyre többet fejlődünk.

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.02. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41