Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

ELKEZDŐDÖTT A VÉGJÁTÉK

Utánpótlás 2021-03-24

Folytatódnak a rájátszás mérkőzései a nagyobbaknál. A juniorok egyelőre nem állnak jól a Vasas elleni párharcban, de még megszerezhetik a bronzérmet. Az ifiknél is a harmadik helyért folyik tovább a küzdelem, az utolsó, mindent eldöntő mérkőzés csütörtökön lesz. Serdülő A-csapatunk viszont a bajnoki döntőbe jutott, így az aranyért játszhat, míg a B-csapat győzelemmel vette a következő akadályt a helyosztón. A kölyök A-csapatunknak sajnos nem lett döntős, a B-csapat viszont győzelemmel zárta a helyosztót. Az előkészítő korosztály magabiztos győzelmet aratott a Magyar Kupában. 

 

U21

UTE – Vasas SC 1:3

Vasas SC – UTE 8:1

 

Virág Tamás (UTE): Az elődöntőben két olyan csapat játszott, amelyek egyaránt megérdemelték a döntőbe kerülést, a párharc elvesztése sajnos mély nyomot hagyott a srácokban, amire részünkről sajnos ráment az első két bronzmérkőzés. Szerdán este az életben maradásért küzdünk, hármat kell nyernünk zsinórban ahhoz, hogy dobogóra állhassunk. Lépésről lépésre kell haladnunk.

 

Jelenlegi állás a bronzéremért: UTE – Vasas SC 0:2

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U18

UTE – Debreceni Hoki Klub 2:3

Debreceni Hoki Klub – UTE 3:2

UTE – Debreceni Hoki Klub 5:3

Debreceni Hoki Klub – UTE 2:4

 

Mihály Jenő (UTE): A bronzéremért folytatott valamennyi mérkőzés szoros, kiegyensúlyozott és színvonalas volt. Mindkét csapat tisztességesen végigdolgozta az eddigi négy meccset. Voltak időszakok, amikor az ellenfélnek, volt amikor nekünk sikerült felülkerekedni az összecsapások során. Mindkét együttes kapusa kiváló formában van, teljesítményük nagyban befolyásolja a mérkőzések színvonalát és az egész párharcot. Magas hőfokon égett mindkét csapat, és fontos, hogy ez az energiaszint a végső összecsapásra is megmaradjon. Bármelyik együttes állhat majd a dobogó harmadik fokára, megérdemelten kerül oda. 

 

Jelenlegi állás a bronzéremért: UTE – Debreceni Hoki Klub 2:2

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT, ITT, ITT és ITT

 

U16 A

UTE – Vasas SC 5:3

Vasas SC – UTE 2:4

Szongoth Kristóf (UTE): Egy csapkodó, nem szép játékot hozó meccsen sikerült három nap alatt másodszor is győznünk egy erős VASAS ellen, így továbbjutottunk a döntőbe. Mindhárom sorunk tudott gólt lőni, ez kulcsa volt a sikerünknek. Fejben erősek voltunk, jókor lőttünk gólokat, keményen dolgoztunk a védekező harmadban, igazi csapatmunka volt. Készülünk a döntőre.

 

A csapat a döntőbe került, az aranyéremért játszik. 

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U16 B

Győri Nemak ETO HC – UTE 2:3

Árkovics Bálint (UTE): Klassz kis mérkőzés volt, hiszen a Győrnek ez az A-csapata volt. Jó energiákkal játszottunk, sokat dolgoztunk a győzelemért. Nagyon jó egyéni teljesítmények voltak, és ez volt a kulcs.

Helyosztók zajlanak a 15-20. helyért.

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 A

Ifj. Ocskay Gábor JA (IOGJA) – UTE 6:5

UTE – IOGJA 7:3

IOGJA – UTE 6:1 

Sommer Tamás (UTE): Csütörtökön lejátszottuk a második elődöntő mérkőzést. Mondhatom, hogy minden úgy történt, ahogy mi szerettük volna. Játékunk minden eleme azt tükrözte, amit egész szezon alatt gyakoroltunk. Kemények és egyszerűek voltunk a védekező harmadban, a támadóban pedig remek akciókat alakítottunk ki. Kiváló játékkal kerekedtünk az ellenfél fölé. Szombaton játszottunk a döntőbe jutásért. Sajnos azt kell mondanom, hogy kicsit megremegtünk a lehetőségtől. A mérkőzés elején két elkerülhető gólt kaptunk, ami alapjaiban húzta vissza a játékunkat, utána nem sikerült visszatalálnunk a helyes útra. Voltak jobb periódusaink, de gólt nem sikerült szereznünk ezekből a helyzetekből, így alul maradtunk. Ezúton szeretnék gratulálni az IOGJA-nak. Ránk pedig vár a bronzmeccs a Vasas csapata ellen. Célunk, hogy a szezon utolsó mérkőzésein mindent kiadjunk magunkból, és a legjobb játékunkat hozzuk a párharc alatt.

 

A csapat a bronzéremért játszik. 

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT, ITT és ITT

 

U14 B

Kárpáti Farkasok – UTE 1:4

Zalavári Bence (UTE): Mondtam a srácoknak a meccs végén, nagyon becsapják magukat, ha elhiszik, hogy csak ilyen teljesítményre képesek, és az nem jó. Alapvető dolgokat csináltunk folyamatosan rosszul, amik csak a koncentráció hiányán múlnak, és ez nagyon bosszantó. 


Helyosztók zajlanak a 11-16. helyért.

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE – OHA 12:0 (Magyar Kupa 2. forduló)

Markó István (UTE):  A Magyar Kupa az eddigi mérkőzések alapján egy nagy impulzust adott a csapatnak, mert mind a múltkori, mind a mostani meccsbe jól álltak bele a srácok. Sok-sok pozitív dolgot láttam a jégen és a padon is , ami igen dicséretes. Tovább dolgozunk a héten, és szombaton várjuk az ellenfelünket.

 

U10 

MINI KÉK Torna – Érd

Keszthelyi Miklós (UTE): Előre láthatólag ez volt idén az utolsó mini kék forduló, amin részt tudtunk venni. Ezt a gyerekeknek el is mondtam a torna elején. Kötöttünk egy fogadást azzal kapcsolatban (ez természetesen köztünk marad), hogy milyen eredménnyel végeznek majd. Picit megrökönyödtek a srácok, mikor elmondtam mire számítok, nagyon fogadkoztak; Miki bácsi 100 százalék, hogy nem  lesz igazad! Le a kalappal a gyerekek előtt, mert valóban láttam rajtuk az igyekezetet (hogy nekik legyen igazuk), de sajnálatukra a rutin győzött most (is). A torna végeztével az öltözőben, alaposan átbeszéltük ezt, mert láttam rajtuk, hogy picit értetlenül állnak a dolog előtt, miért nem sikerült megnyerni a fogadást, pedig ők apait-anyait beleadtak.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.07. UTE-Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41