Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

EGYRE NŐ A FESZÜLTSÉG

Utánpótlás 2021-03-18

Elkezdődött a rájátszás a felsőbb korosztályoknál. A juniorok nem jutottak be a döntőbe, így az ifikhez hasonlóan a bronzéremért játszanak. A serdülők A-csapata magabiztosan jutott tovább az elődöntőbe, míg a B-csapatnak nem sikerült a csoportugrás. A kölyök A-csapat az elődöntőben alulmaradt riválisával szemben, míg a B-csapatnak sikerült egyet ugrani az erősebb csoportba. Az előkészítőben újdonságnak számít a Magyar Kupa, amelyben már az eredményt is számolják. 

 

U21

Ifj. Ocskay Gábor JA (IOGJA) – UTE 2:4

UTE - IOGJA                 4:5

IOGJA-UTE                 5:2

UTE - IOGJA                 5:6

Kovács Viktor (UTE): A játékosok kitették a szívüket a jégre, sajnos ez most csak erre volt elég, nem tudunk idén döntőt játszani, de vár még ránk egy bronzmeccs, amit mindenképpen szeretnénk megnyerni. Viszont az elődöntő alatt megtanultak egymásért küzdeni a srácok, a széria közben ha fájt valakinek a háta, vagy a lába, vagy arcon lőtték, akkor is játszani akart, a sérültek szinte könyörögtek nekem, hogy a jégen lehessenek, annyira kiálltak egymásért a fiúk. Ez pedig egy becsületes dolog, ami miatt nagyon büszkék vagyunk rájuk. Ha b bronzmeccsen  is ilyen jól működünk majd csapatként, és tovább csiszoljuk a játékunkat is, akkor éremmel zárhatjuk az évet.

Cél: a bronzérem

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT és ITT

 

U18

IOGJA – UTE 6:3

UTE - IOGJA 3:4

Mihály Jenő (UTE): Sok hiányzónk volt, van és lesz a szezon hátralévő részében, de igyekszünk az adott keretből a lehető legtöbbet kihozni. Mindkét mérkőzések sikerült megszereznünk a vezetést, jól működtek a játékelemeink. Aztán ajándékoztunk olyan hibákat, amiket már nem tudtunk kijavítani. Debrecennel játszunk majd a bronzéremért. 

 

Cél: a bronzérem

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U16 A

UTE – DVTK Jegesmedvék 4:1

DVTK Jegesmedvék – UTE 0:6  

Szongoth Kristóf (UTE): Már a 24. másodpercben betaláltunk, és meg is maradt ez a lendületünk a lefújásig. Igazából komoly veszélyt csak az ellenfél emberelőnyös szituációi jelentettek, öt az öt ellen domináltuk a meccset. Sokat kaptunk vissza a srácoktól a gyakorolt elemekből, megérdemelt volt a sok gólos győzelem.

Cél: döntőbe kerülés. 

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U16 B

IOGJA - UTE 5:4 

UTE – IOGJA 6:1

Árkovics Bálint (UTE): Kétszer játszottunk a héten a fehérvár csapatával. Sajnos nem tettünk bele elég munkát a a mérkőzésekbe. Azt hittük, hogy abból meg tudunk élni, hogy ügyesek vagyunk. Nem jött össze. Voltak bíztató jelek a játékunkban ami a jövőre nézve kecsegtető lehet.

Jelenlegi állás a bajnokságban: helyosztók zajlanak 15-től 20-ig

A mérkőzések jegyzőkönyve: ITT

 

U14 A

IOGJA - UTE 6:5 

Sommer Tamás (UTE): Idegenben kezdtük az elődöntőt az IOGJA-val. Nagyon pörgős meccset játszottunk, mindkét oldalon voltak helyzetek. Nem volt túl technikás mérkőzés, de mindkét csapat nagyon sokat küzdött a korongért. Sajnos a második harmad öt perces rövidzárlata olyan előnyt adott az ellenfélnek, amit már nem tudtunk ledolgozni a végére. Büszke vagyok a játékosokra, mert az egész mérkőzést végig dolgozták, ami egy nagyon szoros végjátékhoz vezetett. Az ilyen meccseknek van értelme és nagyon örülök, hogy csütörtökön már játszhatjuk a következőt. Bizakodó vagyok.

Cél: döntőbe kerülés

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

UTE – DAB 3:5  

Zalavári Bence (UTE): Azt gondolom jól játszottunk az egész meccsen, pontosan kétszer annyit lőttünk kapura mint az ellenfél, de így jár, aki nem használja ki a helyzeteit. Nagyon bosszantó, mert sokadszorra játszuk el ezt a szezonban, és nem tanulunk belőle.

Jelenlegi állás a bajnokságban: helyosztók zajlanak 11-től 16-ig

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

Ajkai Óriások – UTE

Markó István (UTE):  Az utolsó bajnoki mérkőzésünkre utaztunk le Ajkára, annyit kértem a srácoktól, hogy felszabadultan és örömmel hokizzanak. Az egész éves kemény munkát, és amit tanultak, azt mind mutassák meg a jégen. Örömteli volt nézni, hogy szép tudatosan játszottak és ez kitartott három harmadon keresztül. Csak dicséret illeti őket, méltó lezárása volt az idei bajnokságnak. 


Magyar Kupa 1. forduló 

KMH - UTE 1:12

Mivel korán véget ért a bajnokság így kiírtak egy Magyar Kupát az U12-es korosztálynak, ahol már számolják az eredményt, és érmeket is kap az első három helyezett. Álmosan kezdtünk, lassúak voltak a lábak, és a helyzeteknél se volt meg a fókusz. Szerencsére váltottunk, és az utolsó két játékrészben már jó dolgokat is láttam. Magabiztos győzelmet arattunk.

 

U12 Sárga

UTE – Vasas SC

Gáspár Soma (UTE): Az utolsó előtti bajnoki mérkőzésünkön a Vasassal játszottunk hazai környezetben. Azt kell mondjam, hogy egész szezonban ezen a meccsen tetszett legjobban a játék képe. Nem is szeretném túlragozni, hiszen mindent, amit kértem a gyerekektől, teljes mértékben vissza tudták adni a jégen. Nagyon sokat fejlődtünk egész évben, ez a mérkőzés is bebizonyította, hogy nem hiábavaló a sok befektetett munka.

 

U10

MINI FEHÉR Torna - Dunaújváros

Keszthelyi Miklós (UTE): Sajnos rég voltunk tornán a fehér csapatunkkal, ami az elején vastagon meglátszott. Nehezen vették fel az amúgy eléggé év végi minitempót. A gyerekek mentségére legyen szólva, hogy leeresztésük oka nem csak a tornahiányból fakad, ha nem az edzéseink száma is visszaesett. A szünetben átbeszéltük, és lezártuk az első két meccset, majd igyekeztem felhívni a figyelmet a megtanult jó szokások előhívására, ami a félidő után sikerült is.

 

U8

SZUPER MINI KÉK Torna – Érd 

Keszthelyi Miklós (UTE): A torna sorolásánál (nem lebecsülve az ellenfelek játékerejét) láttuk, hogy inkább a mezőny második feléhez tartozó csapatok ellen (kivétel a Pólus) fogunk játszani. A gyerekek megérezték egyből a torna elején, hogy milyen játékkal lehetnek eredményesek, így nagyjából végig egyforma energia szinttel tudtak játszani. A szünetben egyénileg átbeszéltük, hogy mi az amin esetleg még lehetne javítani, ezt többé-kevésbé sikerült is megvalósítani.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.27. Győr - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41