Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

EGYRE FELJEBB A DOBOGÓN

Utánpótlás 2021-01-21

Utánpótlás csapataink a bajnokság múlt heti fordulójában szinte minden pontot begyűjtöttek. Egyedül az U18-as és a kölyök csapat maradt alul nagy riválisával szemben.

U21

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 3:5

Kovács Viktor (UTE):  Székesfehérvárra utaztunk a hétvégén, így az utazás alatt sok időn volt, ezért sikerült jól felkészülnünk erre a mérkőzésre. Most örülünk egy kicsit a győzelemnek, majd szerényen dolgozunk tovább az eddig megszokott módon. Fejben már készülünk a rájátszásra, az utolsó simításokat végezzük, hogy a középszakasz már csak a finomhangolással teljen.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U18

MAC Budapest – UTE 3:2

Mihály Jenő (UTE): Szombaton este a MAC csapatával játszottunk. Elégedettek vagyunk a meccsen nyújtott munkával, az energiával, amit a játékosok a mérkőzésbe beletettek. Amire a jövőben nagyobb hangsúlyt kell fektetni, az a taktikai fegyelem betartása, és a felesleges kiállítások elkerülése. Olyan helyzetből kaptunk két gólt, amit a mérkőzés előtt átbeszéltünk. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 A

UTE – Vasas SC 3:2

Szongoth Kristóf (UTE): Végletekig kiélezett meccsen, kicsit fáradt lábakkal, hiányzókkal játszottunk végig, de a szívünk a helyén volt, amit vitte előre a csapatot. Ehhez párosult egy jó kapus teljesítmény, így megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  1. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 B

DVTK Jegesmedvék – UTE 1:3

Árkovics Bálint (UTE): Tudtuk, hogy a mérkőzésen inkább az ellenfél harmadában fogunk szerepelni, ezért inkább a támadó játékra helyeztük a hangsúlyt. Jó dolgokat csináltunk öt az öt elleni játékban és emberelőnyben is. Összeségében jó mérkőzés volt. A helyzetkihasználásunkon azonban javítani kell, mert sokat lőttünk kapura, de arányosan kevés gólt szereztünk.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 A

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 6:4

Sommer Tamás (UTE): Idegenbeli mérkőzésünkön sajnos nagyon rosszul kezdtük az első harmadot. Olyan volt, mintha csak a mezeink mentek volna ki a pályára játszani. Három gólos előnyt engedtünk az ellenfélnek. Rövid pihenő után azonban nagymértékben megváltozott a játékunk sebessége. Helyzeteket alakítottunk ki, keményen dolgoztunk. 4-0-ról álltunk fel újra és 4-3-ra szépítettünk. A véghajrában a kihasználatlan helyzetektől egyre frusztráltabbak lettek a gyerekek, így sajnos nem tudtuk megfordítani az eredményt. Amit azonban a második harmadtól láttam, az a tűz, az az akaraterő amit pályára vittünk.....le a kalappal a gyerekek előtt. Egy csapatként jöttünk vissza a meccsbe és úgy gondolom emelt fővel távoztunk Fehérvárról.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

UTE – Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 5:2 

Zalavári Bence (UTE): Nagyon érződött a gyerekeken, hogy hétköznap van, iskola után kell meccset játszani. A szép megoldások helyett most inkább a küzdelem dominált. Ennek ellenére látványos gólokat szereztünk.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE – Kárpáti Farkasok

Markó István (UTE):  Három hete nem játszottunk mérkőzést, eléggé akadozott a játékunk és a védekezésünk se működött úgy, ahogy szerettük volna. A mérkőzés több részében uraltuk a játékot és a támadó harmadban játszottunk, ami eredményes volt.

 

U12 Sárga

MAC Budapest - UTE

Gáspár Soma (UTE): A Zalaegerszegi Titánokat vártuk vasárnap hazai pályán az előkészítő sárga csapatunkkal. A mérkőzésen a megszokottnál kevesebb játékossal tudtunk kiállni, de szerencsére jól bírtuk a nagyobb terhelést. Az első perctől az utolsóig ugyanazon a szinten pörögtünk, aminek határozottan örülök, hiszen ilyen nem sok meccsen fordult elő még a csapattal. Az ilyen mérkőzések után nyugodtan tudom kijelenteni, látszik a srácokon, hogy egyénileg és csapatként is rengeteget fejlődnek, fejlődünk folyamatosan.

 

U10 

MINI KÉK torna – Ajka

Keszthelyi Miklós (UTE): A nagyon szép és praktikus, pár hete átadott, fedett jégcsarnokba játszott a minisek kék csapata Ajkán. Látszott a gyerekeken is mennyire feldobja őket, hogy egy ilyen új jégpályán léphetnek jégre. Bár a távolság és messzi utazás feltételezhetőleg több csapatot is visszatartott a nevezéstől, mi egyáltalán nem bántuk meg, hogy elmentünk. Most már mondhatom, hétről-hétre a szokásos érett szép és jó játékot látom a gyerekektől, ami - így érthetően - eredményességgel is párosul. Több kollégától hallom vissza, hogy olvassa a kis beszámolóimat és megjegyzik, hogy ők is szívesen dolgoznának a gyerekekkel, ha ennyire jó velük. Ami késik, nem múlik…

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.09.12. HK Levice - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41