Dátum: 2024 április 24. (szerda) | György

hírek

EGY ARANY- ÉS KÉT EZÜSTÉREM

Utánpótlás 2021-04-21

A bajnokságokat követő tornákat sikerült megrendezni a kisebbeknél is. Az U12-es korosztály mindkét csapata Érden szerepelt, míg a III. Tüske Kupán több korcsoportból lehettek jelen a legkisebbek is. 

 

U12 A – KÁRPÁTI FARKASOK TORNA /ÉRD - 2. hely

 

Markó István (UTE): Az utolsó megmérettetésre készült a csapat, amelyből sok 2009-es az utolsó U12-es mérkőzését játszotta. Látszott a csapaton, hogy már kissé kiengedett, mivel utolsó hét volt, hogy a Megyeri úton jégen edzettek, így inkább játékos edzések voltak mint fejlesztők, ennek ellenére a mérkőzések többé-kevésbé jól sikerültek. Sajnos a mérkőzések rövidsége a teljes koncentrációt igényelte volna, de nekünk többször is volt rövidzárlatunk, amit nem tudtunk mindig kijavítani, és ez az aranyérmünkbe került. Ettől függetlenül büszke vagyok a srácokra nagy fejlődésen mentek keresztül a szezon során. Most két hét pihenő következik, utána kezdjük a 2021/2022-es szezont, száraz programmal.

 

 

U12 B – KÁRPÁTI FARKASOK TORNA /ÉRD – 2. hely

 

Markó István, Gáspár Soma (UTE): Utolsó erőpróbájához ért a B-csapatunk. Kíváncsian vártuk mit hoz ki belőlük egy ilyen rendezvény, ahol már számít az eredmény, hiszen kupáért, érmekért harcolnak. Pozitívan megleptek a srácok, és több mérkőzésen is olyat nyújtottak, ami miatt érdemes volt részt vennünk ezen a tornán. Igazi csapattá kezdenek érni, tudtak küzdeni egymásért, tudtak örülni egymás sikerének. Kiemelendő, hogy a Kárpáti Farkasok A-csapatával döntetlent tudtak játszani, akik előző nap az A-tornán a győztes Vasast is le tudták győzni egyszer. Valóban egy nagyszerű lezárása volt ennek a szezonnak, természetesen még nagyon sok munka áll előttünk, amit két hét múlva el is kezdünk szárazon. 

 

 

U10, U12 - III. TÜSKE KUPA – 1. hely

 

Keszthelyi Miklós (UTE): Idén is részt vettünk a rangos nyolc csapatot felvonultató 3. Tüske kupán, ami sajnos tavaly elmarad a COVID-járvány teljes karanténja miatt. A tornán több érdekesség is van a megszokotthoz képest. Itt nem a saját mezeikben játszanak a csapatok, hanem egy NHL csapat külsejét ölthetik magukra a gyerekek, és bújhatnak pár napra az igazi nagy sztárok helyébe. Különleges a csapatok összeállítása is, mert öt játékos 2010-es, öt játékos 2011-es, és öt játékosnak 2012-es születésűnek kell lennie minden együttesben.

A gyerekek picit szokatlanul érzik magukat eleinte, de pár csere után élvezik a tornát. Két csoportban voltunk beosztva, és az UTE a Calgary Flames csapat mezeit kapta meg. A csoporton belül az első helyezést értük el, így a döntőben játszhattunk, ahol remek teljesítménnyel 6:1 arányban győztünk és először nyertük meg a tornát.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.13. Brasov - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41