Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

BRAVÚROS GYŐZELEM IFIBEN

Utánpótlás 2021-02-10

Majdnem hibátlanra sikerült az elmúlt hét az utánpótlásban. U18-as csapatunk értékes győzelmet aratott nagy riválisa ellen. A kölyök meccsen a magabiztos vezetés után az ellenfél akarta jobban a sikert. A serdülők és másik kölyök csapatunk megérdemelten hozta a három pontot. 

 

U18

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 1:2

Mihály Jenő (UTE): Nagyon küzdelmes meccs volt, sorozatban a harmadik győzelmünk, ami önbizalmat és erőt adhat, ennek ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett a játékkal. Helyenként a tűzzel játszottunk, és sokszor átadtuk a kezdeményezést az ellenfélnek. Ezeket a rizikófaktorokat ki kell zárnunk, ha eredményesek szeretnénk lenni a továbbiakban. Meg kell találnunk még a megfelelő kémiát, a játékkapcsolatokat. Kevés időnk van felkészülni a rájátszásra, így minden nap számítani fog, mert vannak olyan játékelemek, amiben fejlődnünk kell. Ebben a szakaszban már csak a teljesítmény számít, az lesz az értékmérő. Értékes győzelem volt, mert az U18-as korosztályban rajtunk kívül csak egy csapatnak sikerült nyerni a Fehérvár ellen.

 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 A

DAB – UTE 1:9

Szongoth Kristóf (UTE): Nagy különbség volt a két csapat között sebességben, mélységben. Minden sorunk nyomás alatt tudta tartani az ellenfelet. Megérdemelt volt a nagyarányú győzelem.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 B

UTE – MAC 4:2

Árkovics Bálint (UTE): Jó mérkőzésre számítottunk és úgy is alakult számunkra. Tartottuk magunkat a megbeszéltekhez, a szezon során most játszottunk a legjobban.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 A

Vasas SC - UTE 3:5

Sommer Tamás (UTE): A mérkőzés első felében jól teljesítettünk. Ezzel biztosítottuk a győzelmet, mivel második harmad közepétől letértünk a járt ösvényről és abszolút az ellentettjét játszottuk annak, amit szerettünk volna. A meccs ezen szakaszával nem vagyok elégedett, de az első másfél harmadban mutatott játék bíztató volt.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U14 B

UTE - MAC 5:8

Zalavári Bence (UTE): A meccs előtt azt tűztük ki célul, hogy kijavítjuk az előző heti teljesítményünket. Az első harmadban tetszett amit láttam, úgy tűnt sikerül majd, amit elterveztünk. Sajnos a második harmadra nagy mellénnyel mentünk ki, mint akik már megnyerték a meccset, ennek meg is lett az eredménye, azt kaptuk, amit érdemeltünk. Eddig nem volt ránk jellemző ez a mentalitás és tenni is fogunk ellene, hogy többször ne forduljon elő. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE - DAB

Markó István (UTE):  Az utolsó hazai mérkőzésünkön - az eltiltott játékosok miatt - sokan lehetőséget kaptak a B-csapatból. Azt gondolom, mind a három sorunk jól teljesített, küzdő szellemben lépett pályára. Csak dicsérni tudtam a csapatot, méltó lezárása a hazai idei szezonnak. Gratulálok a csapatnak, végre kezdünk összeérni, és tudatos hokit produkálni, ami mindig öröm egy edzőnek.  

 

U12 Sárga

Pesterzsébeti Farkasok - UTE

Gáspár Soma (UTE): Az előző hétvégéhez hasonlóan ismét a Pesterzsébet ellenfeleként lépett jégre az előkészítő sárga csapatunk. Volt mit bizonyítanunk magunknak a visszavágón. Teljesen más szellemiségben szálltunk bele a meccsbe, minden olyan negatív dolgot elengedtünk, ami legutóbb hátráltatta a teljesítményünket. Egy csapatként küzdöttünk végig. Az ilyen meccsek jelzik, hogy nem hiábavaló az a sok befektetett energia, amit a srácok és az edzők hozzátesznek a folyamathoz.

 

U10 

MINI Kék torna – Debrecen

Keszthelyi Miklós (UTE): A tornára való jelentkezéssel kaptunk egy piros pontot a szövetségtől, hogy pesti csapatként egy messzi tornára jelentkeztünk. Valóban nincs közel, de megérte elutazni, mert négy nagyon színvonalas mérkőzést játszottunk, ebből kétszer a helyi csapattal. Az első találkozón talán a szezon eddigi legjobb játékát mutatták a srácok, egy igen erős ellenféllel szemben. Sajnos egy picit itt el is égtek, a többi találkozóra sokkal nehezebben ment a felpörgés, de becsülettel küzdöttek. Ami még pozitívum, hogy bár testük elfáradt, azért a többség fejben végig tudott koncentrálni.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.29. UTE - BJAHC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41