Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

AZ U21 KIVERTE A DEBRECENT

Utánpótlás 2021-03-10

Junior és ifi csapataink is remekeltek a negyeddöntőben, hiszen a két győzelemig tartó párharc első két meccsén kivívták a továbbjutást. A serdülő és kölyök csapatoknál befejeződött az alapszakasz, az összes lila-fehér alakult dobogós helyről várja a folytatást. 

 

U21

UTE – Debreceni Hoki Klub 4:2

Debreceni Hoki Klub – UTE 4:5

Kovács Viktor (UTE): Sajnos a középszakasz után egy hullámvölgybe kerültünk, így nehéz helyzetből kezdhettük a rájátszást a Debrecen csapata ellen. De a srácok nagyon jól reagáltak a kialakult helyzetre, így két meccs után sikerült továbbjutnunk az elődöntőbe. Nagyon büszkék vagyunk a játékosokra, és örülünk annak, hogy egy jobb mentális helyzetből kezdhetjük az elődöntőt.

Elődöntőben a csapat.

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U18

DVTK Jegesmedvék – UTE 1:2

Mihály Jenő (UTE):  A Miskolc csapatával a második mérkőzés már közel sem volt olyan, mint az első. Kapkodtunk, a játékunk inkább küzdős volt, mintsem összeszedett. Nem volt meg a csapatjátékban az átütő erő, de a lényeg, hogy ezt a mérkőzést is sikerült megnyernünk, hiszen a rájátszásban csak a győzelem számít. Az elődöntőben az ellenfelünk a Fehérvár lesz. 

 

Elődöntőben a csapat. 

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 A

Ifj. Ocskay Gábor JA – UTE 6:4

Szongoth Kristóf (UTE): Nagy kedvvel, elszántsággal kezdtünk, de sajnos az ellenfél találta meg az utat a gólhoz. Mind a tizennégy játékos - akit nevezni tudtunk-, sokat korizott, bátran játszott, de csak a harmadik harmadban váltottuk gólra a helyzeteinket. Utolsó rájátszás mérkőzésünk után eldőlt, hogy a második helyről kezdjük az egyenes kieséses folytatást, ahol a DVTK lesz az ellenfél.

A középszakasz helyezése: 2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 B

UTE – SZJA 10:1

UTE – MAC Budapest 3:2

Árkovics Bálint (UTE): Az SZJA ellen jól kezdtük a mérkőzést, a vártnál könnyebben sikerült több gólt szereznünk. Kreatívan és jól játszottunk. A MAC ellen tisztában voltunk azzal, hogy egy kemény mérkőzés lesz. Az is volt. Kihagytuk a helyzeteinket az elején, ami kicsit meg is zavart minket. A második harmadban sikerült egalizálni. Az utolsó harmadban domináltunk végig. Sajnos sok lövésből nem tudtunk a kapuba találni, a hosszabbításban viszont sikerült. Ezeknek a meccseknek van értelme, amiből lehet tanulni. Jó kis mérkőzés volt, jó játékkal.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U14 A

 

UTE – FTC 8:2

UTE – ifj. Ocskay Gábor JA 1:7 

Sommer Tamás (UTE): A Ferencváros ellen fegyelmezetten játszottunk végig a mérkőzésen. Sokat volt nálunk a korong, és sok helyzetet alakítottunk ki. Jó játékkal magabiztosan nyertük a találkozót. A Fehérvár elleni mérkőzés első harmadával elégedett vagyok. Jó tempóban játszottunk, de nem sikerült előnyt szereznünk. Sajnos a ki nem használt helyzetek megbosszulták magukat, és a meccs végére fejben szétesett a játékunk.

Középszakasz helyezése:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U14 B

UTE – HC Kiskőrös-Spartak 3:2

UTE – Goodwill Pharma Szeged Vízmű 2:3 

Zalavári Bence (UTE): Egy megterhelő időszakot és egyben a középszakaszt zártuk a két múltheti meccsel. Megint egy picit azt érzem, hogy mentálisan fáradtunk el, de azt gondolom nincs ezzel baj ebben a korban, tanulunk belőle. Innentől kezdve heti egy meccsekkel megyünk a helyosztókon, így tudunk egy kicsit töltődni és készülni az utolsó öt mérkőzésünkre.

Középszakasz helyezése:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

U8

SZUPER MINI PIRO torna – UTE

Keszthelyi Miklós (UTE): Hagyományosan az előző évi hokisulis gyerekek hazai tornáját a szezon vége felé szoktuk tartani (március). Több oka van ennek, egyrészről a gyerekek belerázódjanak a bajnokságba, másfelől a szülők is tapasztalatot szerezzenek a torna rendezés adta kötelezettségeiknek. Harmadrészt nagyjából a bajnokság ezen szakaszára minden csapat be tudja lőni, hogy játékosai milyen szinten állnak, és megfelelő helyre tudják nevezni őket. Nos, ez álom maradt, mert bár elismerem nem könnyű megtalálni a szinteket, de egy piros tornára (régen C-torna) nem szerencsés A vagy B szintű gyermeket hozni. Ennek tükrében a gyerekek picit nehezen vették fel a tempót, de becsületükre legyen mondva, hogy a vége felé már igyekeztek csinálni a tanult dolgokat.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.09. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41