Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

A MEGYERI ÚTON MEGÁLLÍTHATATLANOK VOLTUNK

Utánpótlás 2020-12-09

Valamennyi hazai mérkőzésünk győzelemmel, idegenbeli összecsapásaink pedig vereséggel zárultak utánpótlásban a múlt héten. A tempó egyre nagyobb, és a tét is egyre komolyabb, de a csapatok edzői zömmel arról számolnak be, hogy a gyerekek jó úton járnak.

U21

Vasas SC – UTE 2:5

UTE – DVTK Jegesmedvék 5:4

Kovács Viktor (UTE): Sajnos a Vasas elleni meccs nem mindig a jégkorongról szólt. Nem játszottunk jól, sokszor fegyelmezetlenek voltunk, de a helyzetkihasználásunknak köszönhetően győzni tudtunk. A Miskolc ellen nagyon jó, kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Sajnos a végére kiengedtünk, de a megszerzett előnyünknek köszönhetően itthon tartottuk a három pontot. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

U16 A

UTE – MAC Budapest 6:2

Szongoth Kristóf (UTE): Az UTE-MAC meccsek évek óta rangadónak számítanak. Most sikerült olyan sebességgel kezdenünk, hogy állva hagytuk ellenfelünket. Nagyon nagy volt a tempó, idén még nem játszottunk ennyire gyors meccset. Igazi csapatmunka volt, megérdemelten győztünk.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  1. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U16 B

UTE – SZJA 5:2

Árkovics Bálint (UTE): Jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol diktálni tudtuk a tempót. Jó energiákkal dolgoztunk végig. Bár kaptunk két elkerülhető gólt, a harmadik harmadban szerencsére tudtunk fordítani.

Jelenlegi állás a bajnokságban:1. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U14 A

MAC Budapest A1 – UTE 6:2 

Sommer Tamás (UTE): Kicsit bátortalanul játszottunk a támadó harmadban, nem is nagyon sikerült komolyabb helyzeteket kialakítanunk. Ettől függetlenül láttam pár szép és kreatív megoldást. A védekező harmadban sokszor a lassú gondolkodás sodort minket bajba és egypár meggondolatlan döntés okozott kellemetlenséget hátul. Csapat szinten jól teljesítettünk. Pozitív volt a pad, és végig küzdöttük a három harmadot. Jó volt látni, hogy a játékosok egy percre sem adták fel a mérkőzést. Ilyen mentalitással kell tovább dolgozzunk, minden edzésen és minden meccsen.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U14 B

UTE – MAC Budapest 10:2 

Zalavári Bence (UTE): Korábban, ha egy hosszabb szünet után kellett újra meccset játszanunk, az meglátszott a teljesítményünkön. Mostanra szerencsére sikerült visszarázódni, sokkal veszélyesebbek voltunk az ellenfél kapujára, végig a mi akaratunk érvényesült. Elsősorban a fizikai fölényünk volt nagyon szembetűnő, de ez semmit sem von le az érdemeinkből, sok szép technikai megoldást láthattam, egyre tudatosabban hajtjuk végre a kért és tanult dolgokat.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  5. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U12 Kék

UTE - OHA

Markó István (UTE):  Sok pozitívumot nem tudok mondani sajnos a mérkőzésről, nagyon enerváltan játszottunk, és a lábak se voltak frissek. Mindezek ellenére sok helyzetet kialakítottunk, de a helyzetkihasználásunk gyenge volt. Az ellenfél kapusa ezen a mérkőzésen kiválóan játszott. Jövő héten az IOGJA ellen lépünk pályára, ami kiemelt mérkőzés, bízom benne, hogy fel fogunk tudunk pörögni.

U12 Sárga

Vasas SC - UTE

Gáspár Soma (UTE): A szezonban először sikerült már az első harmadra felpörögnünk, és szerencsére ezt az egész mérkőzésen tartani tudtuk. A játékunkra nem volt semmi panasz, végig tudtak a fiúk küzdeni, de csapatként még rengeteget kell fejlődniük. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2019. 09. 06. UTE - MAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41